World Dredgers BV

World Dredgers BV biedt kundige service op het gebied van onderhoud, renovatie en nieuwbouw van baggerschepen, baggerinstallaties en baggermaterieel. Het bedrijf is gevestigd in ‘s Heerenberg. Door de ligging aan de Duitse grens (snelweg A12) zijn wij uitstekend bereikbaar.

Dankzij de combinatie van jarenlange ervaring in de automatiseringstechnologie en zandwinning, kunnen wij schepen en installaties turn-key afbouwen. Innovatie loopt als een rode draad door de technische bedrijfsvoering, die gekenmerkt wordt door een uitgekiende mix van traditioneel handwerk en ultramoderne technologie. Onze klanten varen daar wel bij: zij zijn steeds verzekerd van duurzame baggerinstallaties met lagere exploitatiekosten en betere prestaties.

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat wij zeer praktijkgericht werken en vanzelfsprekend altijd vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Klanten komen bij ons met uiteenlopende vraagstukken: van eenvoudige reparaties tot de complete bouw van unieke en complexe installaties. Dat vraagt om een klantspecifieke aanpak, het samenbrengen van meerdere disciplines en één aanspreekpunt. Desgewenst nemen wij de eindverantwoording voor het gehele project.